Privacy statement

SolarEis beschermt de privacy van haar gebruikers. Alle privacy gevoelige informatie die aan ons verstrekt wordt valt onder dit Privacy Statement. SolarEis spant zich maar alle redelijkheid in deze informatie vertrouwelijk te behandelen en alleen te gebruiken voor de doeleinden zoals omschreven in het onderstaande Privacy statement. SolarEis werkt conform de Nederlandse Privacywetgeving. 

Persoonlijke informatie 
U kunt onze website bezoeken zonder dat u ons meedeelt wie u bent en zonder dat u daarvoor persoonlijke gegevens moet vrijgeven. Er bestaat echter de mogelijkheid dat wij voor specifieke doeleinden informatie van u nodig hebben, zoals bijvoorbeeld naam en adres. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.
Als u besluit ons of onze zakelijke partners die persoonlijke informatie te verstrekken die zij nodig hebben - om met u te corresponderen bijvoorbeeld - zullen wij u zo mogelijk laten weten op welke manier deze informatie zal worden gebruikt. Wanneer u aangeeft dat die informatie niet mag worden gebruikt als basis voor verder contact, respecteren wij dat. 

Beveiliging en kwaliteit van de informatie 
Onze bedoeling is de kwaliteit en de integriteit van de persoonlijke te bewaken. Aanvragen van gebruikers voor het aanpassen of verwijderen van persoonlijke informatie zullen zo snel mogelijk worden behandeld. 

Andere websites
Op de website treft u mogelijk een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kan SolarEis geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze organisaties. Lees hiervoor het privacy statement (indien aanwezig) van de website die u bezoekt.

Wijzigingen 
SolarEis behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement.

0481  -  45 10 64

INFORMATIE & CONTACT