top of page

Facts

Verwarmen met ijs onmogelijk?  Nee hoor! Om het héél simpel uit te leggen: denk aan een koelkast. Van binnen wordt alles gekoeld. Maar voel je aan de achterkant dan voel je warmte. Precies dát is de essentie  van het SolarEis concept.

se test 2.png

Koelen en verwarmen

Risicoloos, milieuvriendelijk en efficiënt. Bij gebruik van de SolarEis buffer zijn er geen gevaren voor grondwater. SolarEis kan dus worden grondwaterbeschermingsgebieden. Een vergunning zoals bij WKO en gesloten bodemwisselaars zijn niet nodig. De CO2-belasting is (nagenoeg) nul.

se test 2.png

Geen
vergunning
nodig

Vijf gratis hernieuwbare energiebronnen voeden het systeem en maken het een van de meest milieuvriendelijke en efficiënte verwarmings- en koelsystemen. Het fysische verschijnsel van de kristallisatie energie is met SolarEis voor het eerst op grote schaal technisch beheersbaar gemaakt. 

se test 2.png

5 gratis

energie-

bronnen

Geheel autonoom, enkel gebruikmakend van de gratis beschikbare natuurlijke energiebronnen. Deze onuitputtelijke bronnen; zon, lucht, ijs, aarde, water & het bewezen innovatieve systeem van SolarEis doen storingsvrij het werk!

se test 2.png

5 gratis

energie-

bronnen

SolarEis is voordelig. Nooit meer gasrekeningen, energiebelasting en kostbaar jaarlijks onderhoud aan gastoestellen.

se test 2.png

Nooit meer gas!

bottom of page